Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΟΙ AIGINITES ΣΤΟ FACEBOOK!


Πολλοί από εσάς επισκέφθεστε για πρώτη φορά αυτό το blog. Επίσης πολλούς από εσάς σας προσεγγίσαμε μέσω του διάσημου facebook. Χαιρόμαστε πολύ που αποδεχθήκατε τις προσκλήσεις μας για να γίνετε "φίλοι" μας. Βέβαια αυτό που ενδιαφέρει τους aiginites ιδιαίτερα είναι να δημιουργήσουμε μία σχέση διαρκείας και να μας διαβάζετε συχνά. Οι aiginites δεν είναι ακόμα ένα πυροτέχνημα που θα χαθεί μετά από λίγους μήνες. Είμαστε μία ομάδα Αιγινητών και ερχόμαστε δυναμικά να καλύψουμε ένα κενό στην ανεξάρτητη ενημέρωση μέσω blog στο νησί μας. Θα είναι χαρά μας να κρίνετε αυτά που θα γράφουμε στο blog.

Υ.Γ. Ας δικτυωθούμε λοιπόν.....

5 σχόλια:

Η ΑΙΓΙΝΑ ΜΕ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ είπε...

Καλή επιτυχία !!!

Η ΑΙΓΙΝΑ ΜΕ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ είπε...

Καλή εππιτυχία. Ο πλουραλισμός της έκφρασης των Αιγινητών ΚΑΙ στο Διαδίκτυο είναι μια νέα "επανάσταση". Ας την αξιοποιήσουμε όμορφα και δημιουργικά. καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Aς δικτυωθουμε απο το ασυρματο δικτυο που λειτουργει στο λιμανι της αιγινας.

{αυτο το post γινεται με συνδεση απο το PORT OF AEGINA}

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί "aiginites", μπράβο για τη σωστή ανάλυση και παρουσίαση. Τη χαρακτηρίζω αντικειμενική για το λόγο ότι κάθε εκδότης τοπικής εφημερίδας 8α μπορούσε να ... πειραχτεί από κάτι που γράφτηκε. Καλό αυτό και δείχνει ότι ο συντάκτης του κειμένου έχει πολιτκή και συγγραφική οξυδέρκεια. Αν και δεν είμαι ... εκδότης, επιτρέψτε μου να σας διορθώσω (πάντα καλοπροαίρετα) σε δύο σημεία που αναφέρονται σε μένα και πιστεύω ότι πρέπει να επαναφέρω στη σωστή τους βάση, γιατί ίσως δεν έχετε γι αυτά σωστή πληροφόρηση.

Α) Δεν είμαι αποκκλειστικός συνεργάτης των Αιγινήτικων Νέων (αν και αρ8ρογραφώ σε αυτά πολύ συχνά). Κατά καιρούς μου ζητούν όλοι σχεδόν οι εκδότες και δημοσιεύω κείμενα. Γενικά πιστεύω σε σχέση με τον τοπικό τύπο, ότι επιτελεί σημαντικό έργο και είναι πλεονέκτημα που ένα μικρό νησί σαν την Αίγινα έχει τόσες εφημερίδες. Μέσα από τον πλουραλισμό έρχεται η σωστή ενημέρωση. Μόνο που είμαι απόλυτος σε ένα θέμα: Και τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης πρέπει να κινούνται δεοντολογικά σωστά, να κάνουν κριτική σε θεσμικό και πολιτικό επίπεδο και όχι σε προσωπικά ζητήματα.

Β) Πράγματι έχετε σωστή πληροφόρηση ότι φημολογείται η εμπλοκή μου στις επόμενες εκλογές. Θεωρώ όμως ότι είναι νωρίς για ονοματολογία. Προέχει, αυτήν την περίοδο, ο εντοπισμός και η καταγραφή των προβλημάτων που έχουν μείνει άλυτα και η πίεση για λύση τους, ώστε η Αίγινα να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ. Δεν εκπροσωπώ κάποιο κόμμα, όπως γράφετε, απλά έχω και εγώ την ιδεολογία μου όπως ο καθένας γύρω μας. Αν θα ήθελα να εκπροσωπώ κάτι, αυτό είναι οι απλοί Αιγινήτες, που δεν μπερδεύουν την κομματική τους τοποθέτηση με το καλό του Τόπου, είναι αντικειμενικοί και διψούν για ποιοτική καθημερινή ζωή και ισορποπημένη ανάπτυξη σε όλο το Νησί. Αν τώρα, τα άλλα πρόσωπα που αναφέρετε ή και άλλοι συμπολίτες επιθυμούν να δηλώνουν εκπρόσωποι κομμάτων στις σχέση με τις δημοτικές εκλογές δικαίωμά τους. Τους χαρίζω αυτές τις κομματικές ταμπέλες ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

Για να επανέλ8ω στο άρθρο, τέλος, θεωρώ ότι είναι χρήσιμο και αν κάποιος δεν γνώριζε τα του τοπικού τύπου, σίγουρα διαβάζοντάς του παίρνει μαι καλή ενημέρωση.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ - ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΣ
http://aeginamprosta.blogspot.com

AgiosPistatsios είπε...

Κε Κουκούλη 2 ερωτήσεις αν επιτρέπετε!


Εφού είστε υποψήφιος γιατί υπογράφετε ως δάσκαλος?

Μήπως "ΑΙΓΙΝΑ Μ.ΠΡΟ.ΣΤΑ." είναι το σχολείο?