Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

ΑΙΓΙΝΑ by night.....

Ένας συντοπίτης μας "νυχτοπερπάτησε" εχθές το βράδυ. Επειδή όμως ήταν μία ήσυχη νύχτα χωρίς πολύ κόσμο αποφάσισε να κάνει μία βόλτα με τα πόδια έχοντας υπό μάλης τη φωτογραφική μηχανή. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν κάποια όμορφα διαμάντια που εντόπισε, Τα σχόλια είναι δικά μας...



Για αρχή ξεκινήσαμε με το νούμερο ένα! Μία διαφορετική ταμπέλα η οποία δεν υπάρχει στον Κ.Ο.Κ και υποδηλώνει ότι ο καθένας μπόρει να παρανομήσει εισερχόμενος στο δρόμο αυτόν μέχρι.....μία φορά!



Που είναι το πεζοδρόμιο, οεο; Μα καλά τόσο μεγάλη μονάδα τί να την κάνετε; Και ακόμη μία ερώτηση:γιατί δεν τη βάλατε ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΑΣ;;;



Η καλοκαιρινή σεζόν τελείωσε για το Αιάκειον. Οπότε σημιουργούνται αυτομάτως 2 θέσεις στάθμευσης πάρά τω κράσπεδο ή αλλιώς 5 πάνω στο πεζοδρόμιο! Η μελέτη ελεγχόμενης στάθμευσης πρέπει να υπολογίσει το κριτήριο της εποχικότητας σε αυτό το σημείο της πόλης!



Καλές οι μπάρες για να κυκλοφορούν μόνο οι πεζοί σε αυτό το όμορφο σημείο του λιμανιού. Μάλλον τα παιδικά καροτσάκια θεωρούνται...τροχοφόρα αφού δεν χωράνε αυτά να περάσουν από εκεί. Θα πηγαίνουν οι μαμάδες από αυτόν το δρόμο και τα καροτσάκια μόνα τους (!) από τον δίπλα δρόμο.




Βάρκα βγήκε στη στεριά για περιπολία. Η βάρκα συτή βρίσκεται δίπλα από το πάρκο της Παναγίτσας και θα μείνει εκεί "αγκυροβολημένη" εάν δεν απομακρυνθεί από κάποια υπηρεσία του Δήμου.



Από τη μία δίνουμε συγχαρητήρια μας στην οικογένεια ΧΧΧΧΧ που έχει αγοράσει κάδο με δικά της έξοδα για την εναπόθεση των σκουπιδιών της. Από την άλλη, αναρωτιόμαστε εάν τους ανήκει εκείνο το κομμάτι του δημόσιου δρόμου, το οποίο έχουν βάψει με άσπρη μπογιά και στο οποίο απαγορεύουν...το πάρκιν. Να μην ξεχάσουν όταν έρθει το κτηματολόγιο στην Αίγινα να το δηλώσουν!



Κοντά στον ΟΤΕ βρίσκεται οικοδομή στην οποία επιδή δεν θέλουν να λερωθεί το...τσιμέντο, τα αδρανή υλικά και τα μπάζα παραμένουν στο δρόμο επί μήνες. Άραγε θα τα μαζέψει κανείς όταν τελειώσουν ή θα γίνουν μέρος του τοπίου;

Λάβαμε συνολικά 23 φωτογραφίες! Σας δείχνουμε μερικές μόνο. Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ένα: ας σταματήσουμε να είμαστε "παχύδερμα". Μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους. Πρέπει πρώτα εμείς οι ίδιοι να σεβαστούμε τους συνανθρώπους μας.
Περιμένουμε τα σχόλια σας.












1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

tstststs!!! koitate k eseis kati leptomeries!!!!!!!!!!popopopo! ti simasia exei ama den einai sosta ta simata? ti simasia exei an den mporoume n perpetisoume sta pezodromia logo mpazon i klimatistikon? ti simasia exei an to aiakeion leitourgei san parking???
popopopo leptomeries.......!!!!