Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Βγήκε για ψώνια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κ.Λεούσης και σας τα παρουσιάζουμε. Το Ταμείο είναι το μόνο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου που είναι αυτάρκες οικονομικά και έχει και κέρδη. Μετά τα παγκάκια, τους κάδους σκουπιδιών σειρά είχαν τα...μεγάλα ψώνια. Έτσι ήρθε στη συνέχεια η παιδική χαρά κοντά στο beach και τώρα ήρθε η σειρά για νέα ψώνια:



Καλοτάξιδο το νέο βανάκι! Μπορεί να πει κάποιος ότι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο το Λιμενικό Ταμείο. Βέβαια η σχέση Δήμου και Λιμενικού Ταμείου είναι πολύ στενή. Αυτό σημαίνει ότι εάν υπάρχουν ανάγκες από το Δήμο τότε θεωρείται δεδομένο πως θα χρησιμοποιηθεί το βανάκι αυτό. Μπορείς να το πεις και αλλιώς: το Λιμενικό Ταμείο πολλές φορές είναι σε θέση να αγοράσει πράγματα για τα οποία ο Δήμος δεν μπορεί να διαθέσει ούτε ένα ευρώ!



Αυτό το μηχάνημα είναι μία τροχήλατη γεννήτρια. Σκοπός της είναι να ηλεκτροδοτεί το λιμάνι σε περίπτωση που έχουμε διακοπή ρεύματος και ένα καράβι δεν μπορεί να προσεγγίσει. Επίσης μπορεί να διατίθεται σε άλλες εκδηλώσεις του Δήμου. Βέβαια δεν είναι και τόσο καινούργιο απόκτημα. Έχει αποκτηθεί πριν από λίγο καιρό μαζί με το αδελφάκι του, μία γεννήτρια που έχει τοποθετηθεί στο Λεόντι, κοντά στις υδατοδεξαμενές. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος σκοπός είναι να συνεχίσουν να λειτουργούν οι αντλίες και να προωθούν αδιάκοπα νερό με σταθερή πίεση.



Το μικρό "σκουπιδιαράκι"!΄Προφανώς και δεν αγοράστηκε για να καθαρίζει το λιμάνι. Ακόμα ένα παράδειγμα συνεργασίας Δήμου και Λιμενικού Ταμείου.

Εσείς τί δώρο θα θέλετε για τα Χριστούγεννα από το Λιμενικό Ταμείο;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

nomizw oti xreiazonte kai gia to limani. Oi apouthikes tou lim.Tameioy einai sto leonti, exei kai ta alla limania na epitiri, ara exei dromo... tin skoypa tin eida na katharizei kai to limani..
Sigoura tha to dinei kai ston dimo, ektos an ginei kamia prosfugi

Ανώνυμος είπε...

o vihas, o erwtas kai ta lefta den krivontai!

Ανώνυμος είπε...

ola ta eixe h mariorh o feretzes ths eleipe....vlepe skoupidiarikaki....

Ανώνυμος είπε...

Πάντως την ώρα που οι άλλοι στο Δήμο έχουν ψαρώσει από τις προσφυγές και καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν κάνουν σωστά, ο Νεκτάριος έδειξε ότι είναι αποτελεσματικός και έχει άποψη για την καθημερινότητα, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του τον καρεκλοβολέα, που μόνο ύφος 5 αυτοκρατόρων ξέρει να έχει ....

Ανώνυμος είπε...

Πόσο κομπλεξικός μπορεί τελικά να είναι ένας μπλόγκερ; Το να χέρι νίβει τ'άλλο λέει η παροιμία, αλλά άντε να καταλάβεις. Δηλαδή σε χαλάει εσένα που βελτιώνεται ο εξοπλισμός του Δήμου (έστω και αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Λ.Τ.); Τι σημασία έχει ποιος το αγόρασε, αν είναι χρήσιμο; Δεν θέλεις να σκουπίζονται οι δρόμοι καθημερινά; Έχεις τύχει ποτέ με 5 μποφόρ σοροκάδα και να έχει και μπλακ άουτ στο λιμάνι; Να δεις τον λιμενάρχη να κουνάει το φακό για να αράξει το καράβι και να τρέμει το φιλοκάρδι σου. Μήπως σε χαλάει επειδή δεν το σκέφτηκαν οι δικοί σου;

Ανώνυμος είπε...

simfono me ton proigoumeno

AIGINITES είπε...

Είναι ξεκάθαρο ότι το άρθρο επικροτεί τις ενέργειες του κ.Λεούση. Απλώς προσπαθεί να παρουσιάσει, όσο πιο "ανώδυνα" γίνεται, τις κακεντρεεχείς συζητήσεις της παραλίας.

Υ.Γ Δεν μπορείτε από αυτό το άρθρο να καταλάβετε ποιές είναι οι παραταξιακές μας προτιμήσεις. Σε κάθε άρθρο, προσπαθούμε πολύ στο να μην μεροληπτήσουμε υπέρ κάποιου ή στο να μην εκθέσουμε κανέναν χωρίς να συντρέχει σημαντικός λόγος.