Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Για να δούμε τί θα δούμε !




Είμαστε πολύ περίεργοι!


Αναρρωτιόμαστε εάν η επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων θα αναγκαστεί τώρα με την (έστω και προσωρινή) ανάπλαση της παραλίας να πάρει από εκεί τα αμάξια της. η εν λόγω επιχείρηση δεν μπόρεσε να εκδιωχθεί από καμμία δημοτική αρχή. τα τελευταί χρόνια. Τα αμάξια της είναι μονίμως παρκαρισμένα στο ίδιο σημείο. Όταν δε ένα αμάξι είναι νοικιασμένο κατά τη διάρκεια της ημέρας οι υπάλληλοι της φροντίζουν να παρκάρουν μηχανάκια κάθετα στην θέση στάθμευσης αυτοκινήτου για να μην πάει κάποιος "αναιδής" οδηγός και παρκάρει στη θέση. είναι λογικό άλλωστε πως όταν μία επιχείρηση έχει έναν χώρο έκθεσης των οχημάτων της δεν θα ήθελε ο κάθε άγνωστος να παραβιάζει την ιδιοκτησία της.

Έλα όμως που πρόκειται για ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟ. Αφήστε που απαγορεύεται και η στάθμευση εκεί. Αλλά ποιός θα γράψει τα αυτοκίνητα αυτά; Η Δημοτική Αστυνομία ή η Αστυνομία; Ας γελάσουμε!


Κακά τα ψέμματα. Τίποτα δεν θα αλλάξει εάν δεν εφαρμοστεί η ελεγχόμενη στάθμευση στο σημείο αυτό. Διότι αφού δεν βρέθηκε κανείς τόσα χρόνια να γράψει τα αυτοκίνητα για παράνομη στάθμευση, δεν θα βρεθεί ποτέ.


Βέβαια θα είναι πολύ πιο εύκολο να γράψει κάποιος ένα αυτοκίνητο επειδή δεν πλήρωσε το τέλος στάθμευσης. Είμαστε περίεργοι λοιπόν να δούμε εάν η Δημοτική Αστυνομία κάνει τη δουλεία για την οποία πληρώνεται -από τους Αιγινήτες- μέχρι πότε η επιχείρηση θα μπορεί να πληρώνει αυτό το ιδιότυπο "ενοίκιο" που θα πληρώνει.


Υ.Γ. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την άλλη πλευρά του λιμανιού. Μην ξεχνιέσαι Γιώργη. Και εσύ τσιφλίκι έχεις φτιάξει από εκεί. Και μάλλιστα μέσα στο δρόμο....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο.Επιτελους καποια πραγματα πρεπει να λεγονται για τις μαφιες της Αιγινας που προκαλουν επι χρονια.Και παλι μπραβο