Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Επί του πιεστηρίου...!




ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ !!!




Σύμφωνα με μερικώς επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το 50% τοπικής εφημερίδας μεταβιβάστηκε σε σημαίνον πολιτικό πρόσωπο της κυβερνώσας παράταξης.


Λεπτόμερειες δεν θα ανακοινώσουμε διότι πρόκειται για μία αγοραπωλησία, της οποίας τη δημοσιοποίηση οι δύο πλευρές ίσως να μην επιθυμούν .



Άλλωστε είναι σίγουρο ότι η εν λόγω αγορά αναμένεται να σχολιαστεί αρκετά από τον υπόλοιπο τοπικό τύπο, καθώς επίσης -ευελπιστούμε- και από την εν λόγω εφημερίδα..




Ίδωμεν......


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε, πούλησε ο Δ...ης;

και ποιός αγόρασε τελικά; διάφοροι υποψήφιοι αγοραστές ακούγονται εδώ και κανά μήνα αλλά μία κρούση από Αίγινα...

Τελικά την πήρε ο Αιγινήτης;

Ανώνυμος είπε...

re kwstaki...dn nomizeis pws prepei prwta na er8eis na mineis stin aigina...kai meta na asxolitheis me ta blog....argeis poli apo tn a8ina. . .

Ανώνυμος είπε...

Νεα εποχη, φωνή ή νεα του σαρωνικου;

Ανώνυμος είπε...

η φωνή αλλάζει και το 50% το πουλάει ο μύθος στον μεγαλοεπενδυτή Σκλάβαινα..
Έτσι θα έχει και το 100% και θα μπορεί να γράφει τη ζωή του σε συνέχειες.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι σχολιάζουν για τα μάτια του κόσμου, καλό θα ήταν να μην συμμετέχουν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας. Δεν είμαστε τόσο χαζοί κι εσείς τόσο έξυπνοι όσο νομίζετε!! Είναι δυνατόν 2 μέρες πριν άλλο blog του νησιού να φτιάχνει φωτογραφίες με κομμάτιο του παζλ που λείπει και τώρα να μιλάμε για Δ....κη και Σκλάβαινα? Τόσο χαζοί είμαστε?
Έλεος μην υποτιμάτε νουμοσύνες...

Ανώνυμος είπε...

Δεν υποτιμά κανείς νοημοσύνες. Απλά κάποιοι πιστεύουμε πως δεν είναι και κάτι που πρέπει να απασχολεί τα μπλογκς. Μια απλή αλλαγή στη μετοχική σύνθεση ενός τοπικού κατά βάση διαφημιστικού εντύπου είναι. Και επειδή το αντιμετωπίζουμε με τη βαρύτητα που του αρμόζει κάνουμε «χιούμορ».
Τίποτε περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Απλά πλακίτσα….

Ανώνυμος είπε...

Α! Πες το έτσι... για να καταλαβαινόμαστε!!! Γιατί αρχικά όπως το διάβασα νόμιζα ότι σοβαρολογούσατε και ψηνόμασταν παρέα... Μάλλον έχω έλλειψη χιούμορ...

Ανώνυμος είπε...

Μην αποπροσανατολίζετε - συνειδητά ή όχι- τον κόσμο βρε παιδιά! Ποιός Δ...ης; Και ποιά Φωνή ρε παιδιά; εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι μην το λέτε καθόλου καλύτερα. Να δείτε ποθ το όλο παιχνίδι θα παίζεται γύρω από την μεγαλύτερη εφημερίδα του νησιού. Αφού το άρθρο λέει ότι ο αγοραστής είναι από την "κυβερνώσα παράταξη". Είναι ο Σκλάβαιβας κυβερνώσα παράταξη;;;