Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

200.000 ευχαριστώ!



Τέλος στη διπλοβάρδια!

200.000 ευχαριστώ αξίζουν στους αιρετούς του νησιού μας οι οποίοι αποφάσισαν να διαθέσουν το παραπάνω ποσό από τους μισθούς τους, τους για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποπεράτωσης στο ΕΠΑΛ έτσι ώστε να παύσει -προσωρινά- το καθεστώς της διπλοβάρδιας.
200.000 Ευρώ είναι το ποσό που θα εκταμιευθεί από τον ειδικό λογαριασμό που κρατείται και μήνα με το μήνα μεγαλώνει με τους μισθούς του Δημάρχου, των τριών Αντιδημάρχων, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου.
Όταν το 2006 από το προεκλογικό βήμα ο κ.Κουκούλης είχε προαναγγείλει ότι δεν θα παίρνει το μισθό του σε περίπτωση που εκλεγεί, τότε πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν μιλήσει για άκρατο λαϊκισμό.
Ποιός να πίστευε ότι μετά από 2 έτη ανείσπρακτων μισθών, το ποσό που θα είχε συγκεντρωθεί θα έφθανε για να δώσει λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του νησιού μας, τη διποβάρδια;
Αφού λοιπόν οι κρατικές διαδικασίες θα κρατήσουν, όπως συνήθως, αδικαιολόγητα πολύ, η δημοτική αρχή αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να κάνει τις απαραίτητες μετατροπές μόνη της, με χρήματα των αιρετών και όχι του Αιγινήτικου λαού.

Στόχος είναι μέχρι τις 8 Γενάρη, ημέρα επιστροφής στα σχολεία, να είναι όλα έτοιμα.
Θέλουμε να προειδοποιήσουμε τους επίδοξους "κριτές των πάντων" και να σταθούμε σε ένα σημείο το οποίο ανέφερε ένα μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας στην συνεδρίαση που έλαβε χώρα σήμερα στο Δημαρχείο (για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο video του site της Νέας Εποχής): εάν το έργο δεν τελειώσει στις 8 Γενάρη, μην βιαστεί κανείς να γκρινιάξει και να κάνει το...παπαγαλάκι.

Η παύση της διπλοβάρδιας έχει θετικό αντίκτυπο σε όλο το νησί! Δεν υπάχρει χώρος για διαφορετική άποψη γιατί δεν υπάρχει διαφορετική άποψη. Ας είμαστε, για μια φορά ρε γαμώτο (!), ενωμένοι όλοι για έναν κοινό σκοπό που μας πάει μόνο μπροστά.


Υ.Γ. Κε Δήμαρχε, μην επαναπαύεσαι όμως. Το έργο αυτό είναι προσωρινό. Συνέχισε δυναμικά για το οικόπεδο Αγγελάκη-Ρουκ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν ο Παπαργύρης δεν γουστάρει να δώσει τις 120.000 Ευρώ που χρωστάει στο Δήμο θα μπορούσε να χτίσει μερικές αίθουσες στο ΕΠΑΛ. Τουλάχιστον τότε θα τον θυμόμαστε σαν ευεργέτη και όχι σαν κλέφτη-λαμόγιο......

Ανώνυμος είπε...

2.00.000.000.000.000 μπράβο και αυτά λίγα είναι. ξέρετε πόσες μανάδες σαν και εμένα φεύγουν από τη δουλειά τους για να ανεβοκατεβάζουν από το πρωί ως το βράδυ τα παιδιά στα φροντιστήρια και στα γήπεδα;

Ανώνυμος είπε...

χαιρομαι παρα πολυ που τελειωσε ολη αυτη η ταλαιπωρια !ειναι απ τα λιγα ουσιαστικα πραγματα που γινοται και φαινονται κιολας!!ελπιζουμε συντομα να δουμε περισσοτερα πραγματα ουσιας! D J

Ανώνυμος είπε...

As mas pei kapoios kai posa lefta trwne na doume an einai patsi.. :-p

Na koitaksoun na organosoun to poleodomiko dioti den einai makria i mera pou tha blepoume xtismena olla ta bouna.. H mipws ekei einai pou bgainoun ta lefta???

Den einai tyxaio pou skizotan topikos mesitis oikopedwn gia to an bgei i parataksi...

Xwris na ypostirizw kanena lomogio bebaia oute stous prwin Dimarxous!!!!

H Aigina thelei AIGINITI dimarxo proerxomeno ektos tou sinafiou pou katikei ston dimo twra se olles tis paratakseis..

Me timi
Aganaxtismenos Aiginitis
(Opws olloi mas)