Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Συλλήψεων συνέχεια....


Τις τελευταίες μέρες οι φήμες μιλάνε για ακόμα μία σύλληψη για ναρκωτικά στο νησί μας!


Εάν οι φήμες επαληθευτούν, πρόκειται για Αιγινήτη/Αιγινήτισσα επιχειρηματία του νησιού.









Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Μελέτη του Ε.Ο.Τ. για τη -δωρεάν- ανάπλαση του παραλιακού μετώπου.


Εσείς είδατε τα άρθρα και τα βίντεο στον τοπικό τύπο (aeginaportal.gr και neaepohi.gr) σχετικά με την ανάπλαση όλου του μετώπου της παραλίας της Αίγινας;
Πρόκειται για μία δωρεάν μελέτη και -το σημαντικότερο- για μία δωρεάν ανάπλαση για το Δήμο καθώς το έργο χρηματοδοτείται 100% από τον ΕΟΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τί δεν σας αρέσει και τί θα θέλατε να αλλάξετε στην μελέτη αυτή;
Η περίοδος της δημόσιας διαβούλευσης έχει αρχίσει και πρέπει όλοι όσοι πραγματικά ενδιαφερόμαστε για το μέλλον ντου νησιού να κάνουμε παρεμβάσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.
Υ.Γ. Εάν και εφόσον έχετε καταθέσει κάποιες προτάσεις σχετικά με την εν λόγω μελέτη, θα τις στείλουμε με mail στους δύο αρχιτέκτονες του ΕΟΤ που συνέταξαν την μελέτη.

Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Καλή δύναμη παιδιά !








Βρισκόμαστε ήδη στη δεύτερη εβδομάδα εφαρμογής του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης και θα έλεγε κανείς πως η Δημοτική Αστυνομία παρουσιάζεται πια αποφασισμένη να δικαιολογήσει την......ύπαρξη της.





Ευχόμαστε λοιπόν στους δύο νέους να ανταποκριθούν ικανοποιητικά στα νέα τους καθήκοντα. Χρειάζεται γερό στομάχι για να εφαρμόσεις ένα τέτοιο μέτρο στα αυτοκίνητα συμπολιτών σου, ιδίως όταν αυτό το μέτρο αμφισβητείται άμα τη γεννέσει του....






Καλή δύναμη παιδιά !!!






Υ.Γ. Σε λίγο έρχονται και ακόμα 4-5 κοπέλες οι οποίες ολοκληρώνουν την εκπαίδευση τους στα ανά την Ελλάδα σχετικά εκπαιδευτικά κέντρα. Τα αστεία τελειώνουν σε λίγο. Άλλο δύο άτομα και άλλο επτά. Στη πρώτη περίπτωση για να περιπολήσουν πρέπει να κλείσουν το γραφείο και στη δεύτερη επαρκούν για αστυνόμευση του μέτρου κάθε μέρα και κάθε ώρα.










Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Γύρος Λακούβας 2009


Με την ευκαιρία του φετινού Ποδηλατικού Γύρου Αίγινας οι aiginites διαπίστωσαν σε πολλά σημεία της διαδρομής που ακολούθησαν οι ποδηλάτες κάποια περίεργα λεύκα σημάδια στο δρόμο. Λίγες μέρες πριν από την ημέρα του αγώνα τα σημεία αυτά επισημάνθηκαν από τους διοργανωτές για να μην καταστρέψουν τα ποδήλατα τους, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ πολλά από αυτά, οι αθλητές.


Σε λίγες μέρες τα σημάδια θα φύγουν με την πρώτη βροχή.


Οι λακούβες όμως θα μείνουν........


Υ.Γ. Την καθημερινότητα και τα μάτια σας παιδιά....!!!